​​

Héél wat nieuwe collectie!

De gordijnen zijn geopend, en de reacties zijn binnen – en wat voor reacties! De opening van Schoenen Cezar was gewoon fenomenaal. Van de uiteenlopende complimenten over de stijlvolle inrichting tot de unieke aankleding...


Bij Schoenen Cezar bruisen we nog steeds van trots en enthousiasme voor deze spannende nieuwe stap. Door deze nieuwe stap kunnen we met trots zeggen dat Zedelgem nu terug op de schoenkaart staat. En, we zijn meer dan een schoenenwinkel!


En als we het over stijl hebben: onze nieuwe wintercollectie is net binnengekomen. Eerlijk gezegd? Ze is echt mooi, ontwerpen die zowel gewaagd als klassiek zijn, geschikt voor elke gelegenheid.


Een kleine herinnering voor de enthousiastelingen: noteer de datum, want we openen onze deuren ook op zondag 1 oktober. Het is een perfect moment om onze waanzinnige wintercollectie met eigen ogen te komen bekijken.


Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij Schoenen Cezar. We staan klaar met een glimlach en helpen je met plezier bij het vinden van jouw perfecte paar.


Mieke & haar zot team! 

​​
Opening nieuwe winkel